Hitta boende i Sjötorp

I trivsamma Sjötorp väljer ni mellan flera olika sorters boende. Sjötorp är den perfekta utgångspunkten för er semester när ni vill göra dagsutflykter eller upptäcka Göta kanal och Vänern.

Välj mellan Sjötorps vandrarhem, campingstugor eller Sjötorps pensionat, det finns också privata stugor att hyra och sex kilometer norr om Sjötorp finner ni en Sjönära camping. Det finns även ställplatser för husbilar centralt i Sjötorp.

Sjötorps vandrarhem

Sjötorps vandrar hem ligger centralt i Sjötorp och har även rum med lite bättre standard och egen dusch. Vandrarhemmet drivs av Sjötorps Upplevelsecenter.

Tel. 0501-511 33

Sjötorps Pensionat

Sjötorps Pensionat är vackert beläget mitt i Sjötorp precis intill Göta kanal. Här hittar du ett boender med lite bättre standard.

Tel. 0501-515 90

kajutan

Kanalkrogens stugor

Hyr stuga av Kanalkrogen. Stugorna ligger precis intill restaurangen och bara ett stenkast från hamnen. Här får du en fantastisk sjöutsikt över Vänern i en avstressande miljö.

Tel. 0501-514 44

Jugesh Vandrarhem & Rum

Jugesh Vandrarhem & Rum ligger i centrala delen av Sjötorp.

Tel. 072-312 60 93

Jugesh Vandrarhem & Rum

Jugesh Vandrarhem & Rum ligger i centrala delen av Sjötorp.

Tel. 072-312 60 93

Askeviks Camping

Bara 6 km norr om Sjötorp hittar du Askeviks camping. Här finns plats för både husbilar, husvagnar och tält. Dessutom finns stugor att hyra. i anslutning till Askeviks camping finns både restaurang och en badplats. Numera även en padelbana.

Besök deras hemsida här

Tel. 076-814 14 09

Askeviks camping

Vill du flytta till Sjötorp?

Sjötorp är en fantastisk men lite okänd idyll vid en av Europas största sjöar och vid början av Göta Kanal. Men ett boende i Sjötorp ger inte bara naturupplevelser utan erbjuder också ett prisvärt, tryggt och säkert boende för både gammal och ung under alla årstider.

Samhället har kvar sin oförstörda prägel av sjöfarts- och varvsort vid Göta Kanal med möjligheter till såväl permanent- som sommar-boende. Detta mestadels i enfamiljshus på syd/västsluttningen ner mot den levande hamnen. På grund av generationsskiften finns oftast flera objekt till salu (något fler under vår/försommar).

Många permanentboende har valt att pendla till sina arbeten i omkringliggande tätorter – detta för att få så mycket mer ut av fritiden när man väl är hemma.

Sjötorp är levande året om, inte minst genom flera mycket aktiva föreningar.

Funderar Du på att flytta till Sjötorp, ring Birgitta Svensson, ordförande i Bygdegårdsföreningen, på tel. 070 654 59 65 för att få veta mer.

Birgitta Svensson, ordf. i Bygdegårdsföreningen 070 654 59 65