Hitta boende i Sjötorp

I trivsamma Sjötorp väljer ni mellan flera olika sorters boende. Sjötorp är den perfekta utgångspunkten för er semester när ni vill göra dagsutflykter eller upptäcka Göta kanal och Vänern.

Välj mellan Sjötorps vandrarhem, campingstugor eller Sjötorps pensionat, det finns också privata stugor att hyra och sex kilometer norr om Sjötorp finner ni en Sjönära camping. Det finns även ställplatser för husbilar centralt i Sjötorp.

Sjötorps vandrarhem

Sjötorps vandrar hem ligger centralt i Sjötorp och har även rum med lite bättre standard och egen dusch. Vandrarhemmet drivs av Sjötorps Upplevelsecenter.

Tel. 0501-511 33

Restaurang & Pensionat Kajutan ”Sjötorps Pensionat”

Kajutan, även benämnt som Sjötorps Pensionat, är vackert beläget mitt i Sjötorp precis intill Göta kanal. Här hittar du ett boende med lite bättre standard. Hos Kajutan får du ett trevligt bemötande och det är inte svårt att inspireras av miljön.

Tel. 0501-515 90

kajutan

Kanalkrogens stugor

Hyr stuga av Kanalkrogen. Stugorna ligger precis intill restaurangen och bara ett stenkast från hamnen. Här får du en fantastisk sjöutsikt över Vänern i en avstressande miljö.

Tel. 0501-514 44

Jugesh Vandrarhem & Rum

Jugesh Vandrarhem & Rum ligger i centrala delen av Sjötorp.

Tel. 072-312 60 93

Privata boenden & stugor som hyrs ut

Här hittar du stugor och boende som hyrs ut privat

Stuga på Sjötorps Gård

Vi hyr ut en nybyggd välplanerad stuga. Ni bor ’på landet’ men har endast 5 min in till kanalen med slussar,restauranger och kvällnöjen.
Stugan har altan åt väster med utsikt över hästhage. 400 m ner till badstrand och nära till klippor och bokskog.
6 bäddar varav 2 på sovloft.
Toalett med dusch och fullt utrustad köksdel.
Vid intresse kontakta Carina Johansson 0703051027.

Askeviks Camping

Bara 6 km norr om Sjötorp hittar du Askeviks camping. Här finns plats för både husbilar, husvagnar och tält. Dessutom finns stugor att hyra. i anslutning till Askeviks camping finns både restaurang och en badplats. Numera även en padelbana.

Besök deras hemsida här

Tel. 076-814 14 09

Askeviks camping

Vill du flytta till Sjötorp?

Sjötorp är en fantastisk men lite okänd idyll vid en av Europas största sjöar och vid början av Göta Kanal. Men ett boende i Sjötorp ger inte bara naturupplevelser utan erbjuder också ett prisvärt, tryggt och säkert boende för både gammal och ung under alla årstider.

Samhället har kvar sin oförstörda prägel av sjöfarts- och varvsort vid Göta Kanal med möjligheter till såväl permanent- som sommar-boende. Detta mestadels i enfamiljshus på syd/västsluttningen ner mot den levande hamnen. På grund av generationsskiften finns oftast flera objekt till salu (något fler under vår/försommar).

Många permanentboende har valt att pendla till sina arbeten i omkringliggande tätorter – detta för att få så mycket mer ut av fritiden när man väl är hemma.

Sjötorp är levande året om, inte minst genom flera mycket aktiva föreningar.

Funderar Du på att flytta till Sjötorp, ring Birgitta Svensson, ordförande i Bygdegårdsföreningen, på tel. 070 654 59 65 för att få veta mer.

Birgitta Svensson, ordf. i Bygdegårdsföreningen 070 654 59 65